Մանկական շիլաներ Bebi

Շիլաների նշանակությունը և նրանց տեսակները

Մանկական շիլաների դասակարգման հիմքում ընկած է երեք հատկություն՝

- եփման անհրաժեշտությունը,

- գլյուտենի առկայությունը,

- կաթի պարունակությունը:

Ժամանակակից շիլաները, որոնց դասին են պատկանում "Bebi" շիլաները, լրացուցիչ եփման կարիք չունեն: Հաշվի առնելով ձավարեղենում գլյուտենի առկայությունը՝ շիլաները լինում են գլյուտեն պարունակող և առանց գլյուտենի (բրնձի, հնդկաձավարի, եգիպտացորենի հիման վրա)։ Խորհուրդ չի տրվում մինչև 6 ամսական երեխայի կերակրման համար օգտագործել գլյուտեն-բուսական սպիտակուց պարունակող սնունդ, որը բավականին դժվար է մարսվում և կարող է առաջացնել աղեստամոքսային տրակտի խանգարում։ Գլյուտեն-բուսական սպիտակուց պարունակող հացահատիկներն են՝ ցորենը, աշորան, գարին և վարսակը

Պայմանականորեն "Bebi" շիլաները կարելի է բաժանել երկու տեսակի կաթնային և ոչ կաթնային: Կաթնային շիլաներն իրենց բաղադրության մեջ արդեն իսկ ունեն հատուկ պատրաստված կաթ՝ նախատեսված մանկական սննդի համար, որոնք բացվում են ջրով։ Ոչ կաթնային շիլաները չեն պարունակում կաթ, և իրենց պատրաստման համար նպատակահարմար է օգտագործել կրծքի կաթը, ադապտացված մայրական կաթին փոխարինող կաթնային խառնուրդը, իսկ 6 ամսականից հետո՝ շարունակական խառնուրդներ, բանջարեղենային եփուկ և հյութեր։ Իսկ 1 տարեկանից սկսած կարելի է օգտագործել նախապես եռացրած և նոսրացրած կովի կաթ:

Հետևաբար` գնելով երեխայի համար "Bebi", ապրանքանիշի որևէ հացահատիկային մթերք, ծնողը ձեռք է բերում ոչ միայն շիլա, այլ հավասարակշռված, անվտանգ և հեշտ յուրացվող մանկական սնունդ, որը իր սննդային արժեքով էկոլոգիապես անվտանգ է և չի զիջում տան պայմաններում պատրաստված շիլաներին:

"Bebi" ՄԱՆԿԱԿԱՆ ՇԻԼԱՆԵՐԻ ԱՐՏԱԴՐՈՒԹՅԱՆ ՄԵՋ ՉԻ ԹՈՒՅԼԱՏՐՎՈՒՄ ՕԳՏԱԳՈՐԾԵԼ`

- գենետիկորեն մոդիֆիկացված օրգանիզմներ,

- արհեստական հավելումներ,

- ներկանյութեր,

- կոնսերվանտներ,

- բուրավետիչներ:

Ուտեստի պատրաստումը շատ արագ է և հարմար։